Over ons

Bellen met Lotte is ICT, telefonie en innovatie in één pakket. Dat is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Sander Schoenmaker heeft ruim 20 jaar ervaring in de automatisering van eerstelijnszorg. In zijn zoektocht naar een compleet, betrouwbaar en volwaardig pakket ontmoette hij Ralf Mens. Met ruim 20 jaar ervaring in telefonie is hij een waardevolle toevoeging aan het gloednieuwe Bellen met Lotte.

Juist door onze ervaring in de eerstelijnszorg, weten wij dat er hoge eisen worden gesteld aan telefonie en ICT. Bereikbaarheid in deze branche is in sommige gevallen écht van levensbelang. We zien echter ook dat de druk op assistentes en de zorg in het algemeen hoger wordt. Daar wilden wij graag verandering in brengen. De VoIP oplossing hadden we al, maar door dit te koppelen met slimme systemen en innovatieve oplossingen toe te voegen is Bellen met Lotte geboren.

Bellen met Lotte werkt ondersteunend aan de bestaande processen. Het ontlast de medewerkers en biedt prettige service aan de patiënt/cliënt. Kortom: door gebruik te maken van Bellen met Lotte houd je grip op je werkdag.

085-024 00 88